Feed aggregator

Trekroners vækst kan måske fortsætte østpå

Dagbladet Roskilde - 4 timer 31 min ago
Over det seneste par årtier har Trekroner udviklet sig fra bar mark til en bydel, som efterhånden er tæt på at være fuldt udbygget, men udviklingen kan måske fortsætte, så der kommer yderligere 660 bo…

Forslag: Trekroner kan fortsætte vokseværk

Dagbladet Roskilde - 4 timer 48 min ago
Gennem de seneste par årtier har Trekroner vokset fra ganske få indbyggere til cirka 5000, og bydelen er tæt på at være fuldt udbygget. Men Trekroner behøver slet ikke at være færdig med at vokse.

Danskerne skal hjælpes hen mod klimavenlige madvaner

Dagbladet Roskilde - 7 timer 34 min ago
Ris eller pasta? Økologi eller ej? Aldrig mere kød!? Der kan opstå mange spørgsmål og dilemmaer, når man taler om klimavenlige madvaner, og det skaber tvivl hos danskerne.

Våben stjålet fra landejendom

Dagbladet Roskilde - 10 timer 41 min ago
En jæger står tilbage uden våben, efter at der har været tyve på den landejendom på Valorevej i Truelstrup, hvor jægeren bor.

Svømmehal: Ingen offentlig svømning i 14 måneder

Dagbladet Roskilde - 13 timer 3 min ago
Roskildes badeglade beboere kommer ikke til at svømme i den gamle del af Roskilde Badet, før den nye del er klar til at blive åbnet i april 2021. Det slår vicekommunaldirektør Martin Lindgreen fast ov…

Talenter forsøgte at skrive det næste hit

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 18:45
Der var både den helt rigtige lejrstemning med overnatning og øvelser, men også mange timers helt seriøst arbejde, da sangskrivercampen Music Maker Elite 2020 fandt sted i sidste uge.

Nu er der stille vand i Gadstrup

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 16:41
Selv om der har været et par uger, hvor det ikke har været sjovt at være formand for Gadstrup Vandværk, er Henrik B. Pedersen nu glad for den kritik, som opstod.

Kirke forventer fuldt hus til ministerbesøg

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 14:59
Selv om der er gratis adgang, når Jakobskirken i Roskilde får besøg af kirkeminister Joy Mogensen tirsdag den 3. marts, forventes interessen for arrangementet at være så stor, at der skal bestilles bi…

Brand i byen: Lastbil med papir måtte tilkalde hjælp

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 14:24
Røgen væltede her til formiddag ud af en lastbil som var i færd med at tømme papirskraldespande hos en stribe beboere centralt i Roskilde.

Der bliver ikke mange hotelværelser til touren

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 14:07
Mange sider af planlægningen til Tour de France-etapestarten i Roskilde den 3. juli 2021 er i gang, men det er meget forskellige udmeldinger, der kommer fra Roskildes hoteller, når det gælder booking …

Hoteller giver ikke touren særbehandling

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 12:55
I dag er der 500 dage til, at Tour de France-etapestarten går i Roskilde. Det vil sikkert trække mange mennesker til byen, men de kommer formentlig til at overnatte andre steder.

Roskilde-virksomhed mistænkt for svindel

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 12:00
En 34-årig mand, som er indehaver af et firma i Roskilde, blev onsdag ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde.

Lukket hjerteafdeling: Fire introlæger er med til at løse Køges hjerteproblem

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 11:29
Borgere fra Køge, Stevns, Roskilde, Greve, Solrød og i nogle tilfælde Faxe er de eneste, som kommer på et akutsygehus, der ikke har en hjerteafdeling.

Lukket hjerteafdeling: Hjerteforeningen er stadig bekymret over lukning

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 11:29
Direktøren for Hjerteforeningen er stadig bekymret for patienterne, fordi der ikke længere er en hjerteafdeling i Køge. Men det er trods alt positivt, at der kommer læger med hjerte-faglighed døgnet r…

Gruppe flygtede efter at have kastet med kanonslag tæt på politiet

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 10:13
Der var nok nogle politibetjente, som fik travlt, da der kom flere høje brag mellem politistationen og arresten ved 22.15-tiden tirsdag aften.

Drømte om en kæde: Buffet-restaurant lukket efter et år

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 08:59
Lidt over et år nåede Ross Buffet at holde åbent i Algade, inden nøglen blev drejet om igen. Ross Buffet slog dørene op den 1. februar 2019, og de tre ejere udtalte dengang til DAGBLADET, at de havde …

Magnussen tester ændringer i Haas-racer efter problem-år

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 06:30
Formel 1-holdene indleder onsdag uden for Barcelona den første test forud for den nye sæson, hvor Haas-holdet håber på fremgang efter et skidt 2019 i motorsportens kongeklasse. Haas har placeret Kevin…

Rotter har det for godt på ø - der bruges gift for første gang i otte år

Dagbladet Roskilde - 19 februar, 2020 - 05:35
Rotterne har det godt på Lilleø i Roskilde Fjord, rigtig godt faktisk.

Støtteforening overlever

Dagbladet Roskilde - 18 februar, 2020 - 19:19
Tøndeslagningen på Bernadottegården er reddet, og det sammen er mange andre aktiviteter, som er med til at sprede liv og glæde på plejehjemmet.

Udgiv indhold