Dagbladet Roskilde

Udgiv indhold
Updated: 9 min 2 sec siden

Erhvervspris: Sælgere er ikke altid de bedste til at sælge sig selv

3 timer 59 min ago
Han ved det godt selv. Telemarketing er ikke verdens mest sexede branche.

Universitetshospital vil have patent på budding

5 timer 40 min ago
Et forskerhold fra Sjællands Universitetshospital og Københavns Universitet har opfundet en særlig lækker budding.

Skimmelsvamp forsinker åbning af Netto

6 timer 17 min ago
Udvidelsen af Netto-butikken på Københavnsvej i Roskilde er blevet ramt af forsinkelse, og det betyder, at den planlagte genåbning er blevet udskudt i 14 dage.

Politikerne stemte nej til giga-valgsted

7 timer 52 min ago
Der kommer ikke noget gigantisk stemmested i Roskilde-Hallerne. Politikerne er nemlig ikke stemt for at kaste deres stemme på den løsning, som forvaltningen havde forslået efter det seneste kommunalva…

Moské er færdig efter forsinkelser og prishop

8 timer 50 min ago
Efter lang tids venten bliver Roskildes nye moské i Allehelgensgade indviet på Kristi himmelfartsdag 10. maj, men allerede 20. april bliver den taget i brug til fredagsbøn.

DF-profil fylder 40: - Det er sundt at holde en pause fra politik

10 timer 6 min ago
Børnene fylder meget hjemme hos byråds- og folketingsmedlem Merete Dea Larsen (DF) i Svogerslev ved Roskilde. I øjeblikket er hun på barsel med datteren Marie, som hun fødte i december, og som hun har…

Tricktyv: Kom ind ad ulåst dør og snuppede pung

10 timer 40 min ago
Pludselig onsdag eftermiddag stod der en mand og tilbød en ældre kvinde på Københavnsvej nogle tebreve i hendes eget køkken.

Mænd med særlig pose blev vist ud af butik

11 timer 1 min ago
To mænd blev pænt vist ud af Friluftsland, da de onsdag ved 11-tiden dukkede op i Friluftsland på Karen Olsdatters Stræde.

Tårn-skelet bliver stående

13 timer 55 min ago
Tårnet på Hal 12 i Roskildes Musicon-bydel har længe været faldefærdigt, men er nu pillet ned, så kun skelettet står tilbage.

Dalmose til Roskilde

21 timer 2 min ago
En enkelt sæson og 23 kampe nåede 20-årige Cecilie Dalmose af få i TMS Ringsted, og venstre backen nåede at kvittere med 45 mål.

Skal du være med?: Landsby klar til den første kæmpegræskar-dyst

18 april, 2018 - 20:12
485,4 kilo. Det stoppede vægten på, da sidste års DM i kæmpe-græskar blev afgjort i Tivoli, som i snart 10 år har afholdt den hyggelige kappestrid. Helt så mange kilo kommer vægten formentlig ikke op …

Erhvervsfusion lagt endnu mere på hylden

18 april, 2018 - 19:34
Mens der blev vendt op og ned på tingene, da Roskilde Handel holdt generalforsamling mandag aften, var det anderledes fredeligt, da Erhvervsforum Roskilde holdt sin generalforsamling onsdag.

Årets Roskilde Festival bliver med forsinket afføring

18 april, 2018 - 15:37
For første gang nogensinde skal Roskildes Renseanlæg på Bjergmarken ikke klare presset, når de mange gæster besøger byen til årets Roskilde Festival. Problemet har hidtil været, at mængden af spildeva…

Forligs-cirkus tager pusten fra lokale fagforeninger

18 april, 2018 - 13:55
Da forligsmanden igen har udskudt en konflikt, bliver der igen justeret på de konfliktforberedelser, som er blevet ændret løbende gennem mange uger i det faglige bagland.

Gunnva er flyttet: For dårlige p-muligheder i Algade

18 april, 2018 - 12:36
Efter halvandet år i Algade flytter 43-årige Gunnva Midjord sin tøjbutik Gunnva ud af bymidten i Roskilde for i stedet at åbne butikken op på Københavnsvej 63A.

Museum kan få pris for sine farver

18 april, 2018 - 11:43
Roskilde Museum er oppe mod Brorfelde Observatorium i kampen om dette års farvepris. Prisen er på 150.000 kroner og uddeles af Danske Malermestre og Kirsten og Freddy Johansens Fond for at sætte fokus…

Politiet jagter flugtbilist? - kørte cyklist ned og stak af

18 april, 2018 - 10:04
Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en flugtbilist, som stak af efter at vedkommende tirsdag morgen, klokken 7.50, kørte en 45-årige mand ned i krydset Sankt Ols Gade/Provstestræde.

Fjernvarmen på vej til Vindinge

17 april, 2018 - 19:18
De første 150 boliger i Vindinge får nu fjernvarme som en del af Roskilde Kommunes klimaplan. Det er byggefirmaet Lind & Risør, som opfører husene i Vindinge Vest, der bliver opvarmet og får varmt…

Radikalt skifte på formandspost

17 april, 2018 - 17:04
Karin Horsted Berg er ny formand for Radikale Venstre i Roskilde, efter at hun blev valgt på partiforeningens generalforsamling.

600S og Arriva er Årets S-buslinje

17 april, 2018 - 16:35
Buspassagererne har tirsdag kåret Årets S-buslinje, og prisen tilfaldt buslinje 600S og Arriva i Slangerup som operatør. Det skete på den årlige operatørkonference for Movias busoperatører, oplyser Mo…