Landsbyrådet ønsker jer GLÆDELIG JUL!

Gundsømagle Landsbyråd ønsker alle i byen en rigtig glædelig jul!

Det har været et hårdt år at komme igennem med denne corona-krise, men nu går vi (bogstaveligt talt) mod lysere tider, med vished om en virkningsfuld vaccine.
I Landsbyrådet er vi selvfølgelig ked af de mange aflysninger af fællesspisninger, jazz, markeder, foredrag og af kulturforeningens byfest mv. Vi håber at tage revanche i 2021 med nogle gode arrangementer.
Til gengæld er vi glade for at mange andre ting ikke gik i stå! Vi fik lavet "filmen om Gundsømagle", vi fik gang i vores projekt om en kønnere by og vi fik sørget for at Roskilde Kommune fik Con Amore kulturprisen. Vi fik også konstruktivt kommenteret både Kommuneplanen og det nye byggeri ved Sømmes Vænge. Næste år er det valgår i kommunerne - det skal vi værs OBS på - så plejer det at være lidt nemmere at få ting og sager igennem!
Vi håber at stadig flere og flere vil bakke op omkring vores arbejde med at sætte Gundsømagle tydeligere på landkortet.
Hermed endnu et stort og varmt ønske om en hyggelig og coronafri jul til jer alle i byen - og særlig extra hilsen, til de næsten 400 personer, der har valgt at være medlem af Landsbyrådet og har betalt det beskedne kontingent for 2020. Det er vores medlemmer, der gør det muligt, at vi kan få økonomi til vores gøremål til gavn for byen.
 

OBS: Også en kæmpe tak til vores sponsorer omkring Filmen om Gundsømagle - og til vores annoncører i vores blad: Landsby Nyt. Brug vores lokale butikker og vores lokale håndværkere og foreninger. Det er ALTID vigtigt, men extra vigtigt i denne coronatid, hvor mange ikke har det nemt.