Placering af "DIN FART" skiltet

Som opmærksomme borgere i byen har bemærket, har vi nu fået placeret et "DIT FART"-skilt ved indgangen til byen fra vest!
Landsbyrådet blev i efteråret spurgt om vi var interesseret i et sådant skilt, hvilket vi selvfølgelig sagde JA til. Men vi påpegede også, at en placering ved den østlige indkørsel til byen ville være bedre. (Ud for Hyldekærsparken ved søen) Eller alternativt på Piledyssen.
Derfor er det brandærgerligt at placeringen er blevet som nu! Ved indkørselen mod byen fra skolen, er der i forvejen en stor "skilteskov", og som "DIN FART"-skiltet er placeret nu - kun 20 meter efter bumpet ved "byporten" - kan nogen næppe nå at få farten op over de tilladte 50 km/t!
Hvad synes I?
Skal vi kæmpe for en bedre placering? Og hvor synes I at den findes?

mkh
Palle

oliver.pust
oliver.pusts billede
Offline
Last seen: 5 years 42 uger siden
Indmeldt: 27/03/2010
Placering af "DIN FART" skiltet

Jeg synes det farligste sted i byen er krydsningen mellem Gulddyssevejen og Hovedgaden. Vi bor på den sydlige side af Hovedgaden og har en datter på 8 år (og en søn på ti år), som vi ikke tør lade krydse Hovedgaden, når hun skal til skolen. Under myldretiden er det for farligt at lade et barn krydse Hovedgaden, for at nå hen til cykelstien ved rosentorvet og bag kirken. Især på dette sted er der ikke nogle forhindringer aller andre advarselsskilte og folk kører alt for hurtigt. Her bør gøre alt for at få sat farten ned.

Med venlig hilsen
Oliver

Palle Gram
Palle Grams billede
Offline
Last seen: 9 timer 38 min siden
Indmeldt: 13/02/2010
Trafikken i Gundsømagle

Hej Oliver
Mht. DIT FART - skiltet - så er det jo nu blevet flyttet lidt - og efterfølgende er det skilt, som det derved kom til at dække for - også blevet flyttet - så OK!
Jeg er enig med dig I, at krydset Gulddyssevej/Hovedgaden er et grimt sted - og særligt farligt om morgenen i myldretiden.
Vi har et møde med Torben Jørgensen, fmd. for Trafik & Miljøudvalget her midt i januar 2011 - og der vil vi gerne rejse problemet. Vi har før foreslået en hævet vejbane på dette område - måske der også burde være en fodgængerovergang! Men Roskilde Kommune har ikke mange penge, at gøre godt med - men vi skal nok prøve at rejse problemet.

Palle Gram
Palle Grams billede
Offline
Last seen: 9 timer 38 min siden
Indmeldt: 13/02/2010
"DIN FART" skiltet

Som den opmærksomme bilist har bemærket, har Roskilde Kommune nu 18-11 flyttet "DIN FART" skiltet længere frem - så det ikke måler hastigheden lige ved overkørselen af bumpet ved indgangen til byen. Og det kan vi selvfølgelig kun være tilfredse med ...
Lad os så håbe på, at de også flytter advarselsskiltet for fodgængerovergangen, så det ikke fortsat står skjult lige bag den nye placering af "DIN FART"-skiltet :-)